Brancheløsning pose uden lukning

BRANSCHLÖSNINGAR

Våra produkter kan skräddarsys till alla branscher. Nedan kan du se ett urval av lösningar som vi har levererat till våra kunder. Om du vill ha mer information om vad vi kan erbjuda ditt företag är du välkommen att kontakta oss. Klicka på bilden för att förstora.

Vanlig påse med öppen topp. Påsen tillverkas i kraftig Borstar polyetylen (PE) med tryck. (se information om Borstar-kvaliteten under menypunkt plastinfo.)

Kunden använder påsen för emballering av high-end-kablar, kameror samt mätutrustning för undervattensbruk, och därför bör påsen vara extremt stark, vattentät och tjock.

Vanlig påse för vaccumpackning med öppen botten och stängd topp. Påsen är tillverkad i transparent polyetylen (PE) med tryck i 2 färger.

Kunden använder påsen till fläskfilé som ska förvaras i frysfack. Påsen blir vaccumpackad innan nedfrysning. Påsen är godkänd för livsmedel (se certifikat under menypunkt plastinfo. )

Vanlig påse i väldigt kraftig polyetylen (PE) 0,15 mm tjocklek, med öppen botten, tryck i 2 färger och rörnitar längst upp på påsen för upphängning.

Kunden använder påsen för att förpacka manualer och bruksanvisningar till maskiner. Påsen sätts på maskinen i rörniten och levereras tillsammans med maskinen. Påsen är vatten- och smutsavvisande och väldigt stark.