Poser med plast skyder brancheløsninger

BRANSCHLÖSNINGAR

Våra produkter kan skräddarsys till alla branscher. Nedan ser du ett urval av lösningar som vi har levererat till våra kunder. Om du vill ha mer information om vad vi kan erbjuda ditt företag är du välkommen att kontakta oss. Klicka på bilden för att förstora.                           

Infärgad vit dragskopåse med vit stängning och vitt lås. Blixtlåspåsen är tillverkad i kraftig polyetylen (PE) i kvalitet 0,07 mm med tryck i 4 färger på båda sidor.

Den här påsen utvecklades för att innehålla cigarrer och skulle därför ha en tryckt varningstext i rött, men samtidigt bevara det exklusiva utseendet. Det har varit framgångsrikt.

Dragskopåsar i “soft- touch” polyetylen (PE) i 0,075 mm kvalitet med tryck i 3 färger, med vit stängning och vitt lås.

Soft touch PE är en mjuk och böjbar mjölkvit plast, som ofta används till textilier.

Den här påsen innehåller stödstrumpor och påsen tillverkas i fyra varianter till fyra olika strumpor. Kunden har eftermonterat en krok på påsens kortsida, så att den kan hänga på display.

Dragskopåsar i kraftigt CPP20-material, transparenta med vit stängning och vitt lås samt Europahål för upphängning.

CPP20-materialet är en ersättning för PVC. CPP20 är ett giftfritt alternativ med samma mjuka egenskaper och hållbarhet som PVC.

Denna dragkedjepåse används till tunga metalldörrhandtag som ska hänga på display i byggvaruhus. Påsen ska därför vara väldigt hållbar och stabil.