Lamizip® Ståbund

Lamizip® – stå upp påsar i laminat / Kaffepåsar.

Lamizip® är specialpåsar i laminerad folie med kraftig blixtlåsstängning.

Laminerade barriärtäta blixtlåspåsar utförda med ståbotten och det kraftiga låset för säker förslutning tillverkas i många varianter. De specialdesignade påsarna kan levereras i transparent, aluminium eller färgad folie. Folielagren byggs noggrant upp efter såväl kundens önskemål som facklig expertis hos tillverkaren, beroende på vilken produkt som påsarna ska innehålla. LDPE, PE, ALU, BOPP är några av möjligheterna.

Lamizip® kundanpassade påsar kan levereras med vackra och detaljerade tryck i upp till 12 färgers rotogravyr. De tryckta påsarna levereras i minimiupplagor på ca 10 000 st. beroende på format och utformning.

Joka Packaging ApS för ett varierat urval av dessa påsar som standardsortiment som kan köpas i mindre volymer – ner till 100 st. Några av våra mindre kunder använder denna lösning med en exklusiv standardpåse som de förser med en tryckt etikett, vilket ger en snygg, personlig och individuell lösning även för ett litet företag.

Ståbottenspåsarna har två avrivningshack i sidorna över låset som gör dem lätta att öppna för slutkonsumenten.

Lamizip® påsar med ståbotten är särskilt lämpade för livsmedel tack vare den laminerade uppbyggnaden av folien, de breda sidosvetsarna och det kraftiga låset. Därför kan de även användas för flytande innehåll, eftersom de är vatten- och lufttäta.

Dessutom är de specialutformade påsarna mycket lämpliga för kaffe (med speciell ventil monterad), te, djurfoder och livsmedel, flytande tvål, antifrysmedel etc. Kaffepåsar med ventil kan också levereras i kraftpapper.

Vi har ett stort urval av standardpåsar i lager i vår webbshop. Se dem i vår webbshop.

Leveranstider på Lamizip ståpåsar/kaffepåsar i specialversioner är ca 12-14 veckor.

Ring oss eller skriv till: info@joka.se för mer information om Lamizip.

Klicka här eller på bilden för några av våra branschlösningar