Kraftig lås Zipgrip®

Kraftigt lås Zipgrip®

Specialproducerade Zipgrip® – påsar med extra kraftigt lås. 

Zipgrip® blixtlåspåsar är specialdesignade påsar med ett kraftigare lås än Minigrip® påsar. Det finns flera olika typer av lås, men gemensamt för dem är att låset svetsas på folien under produktionen, och därför kan det placeras där man önskar på påsen. Det gör att man kan skräddarsy denna typ av blixtlåspåse helt unikt för enskilda kunder och deras behov.

Dessa skräddarsydda blixtlåspåsar kan tillverkas i bredder från ca 60 mm–1600 mm och i påsdjup från ca 100 mm–900 mm.

Zipgrip® blixtlåspåsar kan levereras med tryck i upp till 6 färger på båda sidor.

Specialanpassade Zipgrip® påsar tillverkas i polyetylen (PE), polypropylen (PP) eller laminat, även i mycket kraftiga kvaliteter upp till 0,15 mm, vilket gör dem särskilt lämpliga som ståpåsar för t.ex. djurfoder och livsmedel. De kraftiga folierna de kan tillverkas i gör dem också lämpliga för jordprover och liknande, tungt innehåll eller för särskilt känsliga produkter, som t.ex. cytostatikaprodukter till sjukhus.

Folierna kan levereras infärgade och kan förses med tillsatser som t.ex. UV-block, vilket utvidgar deras användningsområde.

Zipgrip® påsarna kan anpassas t.ex. med bärhandtag över låset, som ståpåse, med bottenfals eller med låset placerat i botten av påsen och en perforerad avrivningsremsa och öppen topp.

Leveranstider på Zipgrip i specialversioner är ca 5 veckor.

Ring oss eller skriv till: info@joka.se för mer information om Zipgrip.

Klicka här eller på bilden för att se våra branschlösningar