Lamizip® m/Tud

Lamizip® med pip

Lamizip® – påsar med ståbotten och hällpip.

Lamizip® ståbottenspåsar är specialpåsar i laminerad folie med en monterad hällpip/propp.

Laminerade barriärtäta blixtlåspåsar med ståbotten och en kraftig hällpip för säker användning av påsen produceras i många varianter. De specialdesignade påsarna kan levereras i transparent, aluminium eller färgad folie. Folielagren är noggrant uppbyggda enligt såväl kundens önskemål som facklig expertis hos tillverkaren, utifrån vilken produkt som påsarna ska innehålla. LDPE, PE, ALU, NY är några av möjligheterna.

Lamizip® kundanpassade påsar kan levereras med vackra och detaljerade tryck i upp till 12 färgers rotogravyr. De tryckta påsarna levereras i minimiupplagor på ca 10 000 st. beroende på format och utformning.

Lamizip® påsar har ståbotten och hällpip med skruvkork. Hällpipen finns i två storlekar, Ø 10 mm och Ø 21,8 mm så den kan anpassas till den produkt som skall fyllas i påsarna.

Joka Packaging ApS för ett varierat urval av dessa påsar som standardsortiment som kan köpas i mindre volymer – ner till 100 st. Några av våra mindre kunder använder denna lösning med en exklusiv standardpåse som de förser med en tryckt etikett, vilket ger en snygg, personlig och individuell lösning även för ett litet företag.

Lamizip® ståbottenspåsar med hällpip är särskilt lämpade för alla flytande vätskor som juice, saft, vitamindryck kosttillskott, spolarvätska och olja, eftersom de är vatten- och lufttäta. Påsarna kan också vara försedda med handtag för att göra dem mer användarvänliga vid hantering av större storlekar och volymer.

Vi har många standardpåsar på lager – se webbshoppen

Påsarna är särskilt lämpade till alla flytande vätskor, som juice, saft, vitamindryck, kosttillskott, spolarvätska, oljor, etc. eftersom de är vatten- och lufttäta. Påsarna levereras också med handtag.

Leveranstider på Lamizip med pip i specialversioner är ca 12-14 veckor.

Ring oss eller skriv till: info@joka.se för mer information om Lamizip med pip.

Klicka här för att se några av våra branschlösningar