Handi-Bag® med Hank

Handi-bag® – bärpåsar med formgjutet handtag 

Handi-bag® är specialdesignade bärpåsar i polyetylen (PE) med ett formgjutet handtag. Dessa påsar kan tillverkas och anpassas i alla möjliga kvaliteter och format, från 0,06 mm–0,12 mm folietjocklek.

Kundanpassade Handi-bag® påsar är försedda med ett gjutet bärhandtag som kan levereras i flera storlekar och färger som passar till just din design.

Handi-bag® kan tillverkas med ditt tryck i upp till 6 färger på båda sidor.

Dessutom kan den här påstypen förses med bottenfals för att öka volymen.

De specialproducerade och formgjutna handtagen är dubbla och har 2 eller 4 asymmetriska tryckknappar. Denna speciella konstruktion har utvecklats och förfinats under många år och gör att handtagen inte sprätter upp vid tryck och påverkan, vare sig utifrån eller inifrån ens vid hård belastning. Dessa handtag är unika och finns endast hos JOKA.

Handi-bag® kan specialdesignas och anpassas så individuellt att de blir ett perfekt emballageval i många situationer. Från den exklusiva och solida bärpåsen till företag och butiker, till upphängning på display av t.ex. VVS- och elartiklar, eller med ett snyggt tryck som blickfång på mässor och i reklamsammanhang.

Leveranstiden för Handi-Bag med handtag i specialversioner är ca 5-6 veckor.

Ring oss eller skriv till: info@joka.se för mer information om Handi-Bag.

Klicka här eller på bilden för att se våra branschlösningar

Klicka här för att återvända till Speciallösningar

HANDI-BAG® BÆREPOSER MED FORMSTØBT HANK