Plastpåsar med blixtlås, plastpåsar med tryck, blixtlås, Zip, tejp, handtag, glidlås/slider …

Om du inte kan hitta en standardplastpåse i vår webbshop som passar dina behov, kan du här se ett brett urval av våra skräddarsydda påsar som alla kan anpassas till just ditt och ditt företags behov.

En skräddarsydd lösning från Joka Packaging i form av en plastpåse, blixtlåspåsar, handi-bag, eller annan påse med tejp, krok eller glidlås kan vara ett effektivt medium för marknadsföring av din produkt och ditt företag. Som ett viktigt hjälpmedel för kampanjer, mässor och reklamändamål kan rätt design marknadsföra ditt företag och varumärke.

Plastpåsen kan göras personlig med logotyp (plastpåsar med logo) och tryck i upp till 6 färger och kan tryckas på en transparent eller infärgad påse. Plastpåsar från Joka kan kundanpassas ytterligare med en krok, tejp, handtag, blixtlås eller annat så att den uppfyller dina specifika behov.

Behöver du särskilt skydd av dina produkter kan Jokas påsar förses med olika tillsatser, som antistatbehandling och UV-block. Mer information om tillsatser här …

Vår säljavdelning kan ge dig många exempel på snygga, individuellt anpassade kundlösningar och på hur andra kunder har använt både våra standardpåsar och specialtillverkade påsar.

Kontakta Joka Packagings sälj- och kundservice för att beställa prover eller för att få en förutsättningslös offert för just dina behov. Skräddarsydda påsar i egen design kan levereras inom loppet av ca 5-6 veckor.

Låt dig inspireras i menyn nedan och om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på: info@joka.se

JOKA custom made plastpåsar PE Minigrip

Minigrip® blixtlåspåsar PE

JOKA custom made plastpåsar Laminerade Påsar

Laminerade Påsar

Joka custom made bärpåsar PE

Bärpåsar PE

JOKA custom made zipgrip påsar med kraftig zip

Andra blixtlåspåsar

Påsar utan stängning

Påsar utan stängning

JOKA custom made bärpåsar med handtag

Bärpåsar med handtag/Krok

Påsar til hospital

Blixtlås / zipper

JOKA custom made sliderbags PP och PE

Sliderbags Topmatic®

Joka custom made tejpgrip påsar

Tapegrip®