Speciallösningar

Plastpåsar med blixtlås, plastpåsar med tryck, blixtlås, Zip, tejp, handtag, glidlås/slider …

Om du inte kan hitta en standardplastpåse i vår webbshop som passar dina behov, kan du här se ett brett urval av våra skräddarsydda påsar som alla kan anpassas till just ditt och ditt företags behov.

Minigrip® blixtlåspåsar PE
Laminerade Påsar
Poser med Tape
Tapegrip®
JOKA Specialløsninger Plastposer PE Minigrip
Andra blixtlåspåsar
Påsar til hospital
Bæreposer PE
Bärpåsar PE
Handi-Zip®
Påsar utan stängning
Poser med skyder
Sliderbags Topmatic®
Blixtlås / zipper

En skräddarsydd lösning från Joka Packaging i form av en plastpåse, blixtlåspåsar, handi-bag, eller annan påse med tejp, krok eller glidlås kan vara ett effektivt medium för marknadsföring av din produkt och ditt företag. Som ett viktigt hjälpmedel för kampanjer, mässor och reklamändamål kan rätt design marknadsföra ditt företag och varumärke.

Plastpåsen kan göras personlig med logotyp (plastpåsar med logo) och tryck i upp till 6 färger och kan tryckas på en transparent eller infärgad påse. Plastpåsar från Joka kan kundanpassas ytterligare med en krok, tejp, handtag, blixtlås eller annat så att den uppfyller dina specifika behov.

Behöver du särskilt skydd av dina produkter kan Jokas påsar förses med olika tillsatser, som antistatbehandling och UV-block. Mer information om tillsatser här …

Vår säljavdelning kan ge dig många exempel på snygga, individuellt anpassade kundlösningar och på hur andra kunder har använt både våra standardpåsar och specialtillverkade påsar.

Kontakta Joka Packagings sälj- och kundservice för att beställa prover eller för att få en förutsättningslös offert för just dina behov. Skräddarsydda påsar i egen design kan levereras inom loppet av ca 5-6 veckor.

Låt dig inspireras i menyn nedan och om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på: info@joka.se